Ghid de activare/dezactivare redirecționare apeluri Vodafone

Redirecționarea apelurilor este o caracteristică utilă a serviciilor de telefonie mobilă, care vă permite să redirecționați apelurile primite către un alt număr de telefon. Vodafone, unul dintre principalii furnizori de servicii de telefonie mobilă din România, oferă această opțiune clienților săi. În acest ghid, vom explora în detaliu cum puteți activa și dezactiva redirecționarea apelurilor pe rețeaua Vodafone.

1. Activarea Redirecționării Apelurilor

Pentru a activa redirecționarea apelurilor către un alt număr de telefon pe rețeaua Vodafone, urmați acești pași:

 1. Accesați Meniul de Setări: Deschideți aplicația Telefon pe telefonul dvs. mobil și accesați meniul de setări. Acest lucru poate varia în funcție de modelul și sistemul de operare al telefonului dvs., dar în general, setările pentru apeluri pot fi găsite în secțiunea de apeluri sau setări.
 2. Selectați Opțiunea de Redirecționare a Apelurilor: Căutați opțiunea de redirecționare a apelurilor în meniul de setări și accesați-o. Aceasta poate fi etichetată ca „Redirecționare apeluri”, „Gestionare apeluri” sau „Servicii suplimentare”.
 3. Alegeți Tipul de Redirecționare Dorit: În funcție de nevoile dvs., puteți alege să redirecționați toate apelurile, apelurile către numărul dvs. ocupat, apelurile necontestabile sau apelurile către voicemail.
 4. Introduceți Numărul de Destinație: După ce ați selectat tipul de redirecționare dorit, introduceți numărul de telefon către care doriți să redirecționați apelurile.
 5. Salvați Setările: Asigurați-vă că salvați setările efectuate și că activarea redirecționării apelurilor a fost confirmată.

2. Dezactivarea Redirecționării Apelurilor

Pentru a dezactiva redirecționarea apelurilor pe rețeaua Vodafone, urmați acești pași:

 1. Accesați Meniul de Setări: La fel ca în cazul activării, accesați meniul de setări al apelurilor de pe telefonul dvs. mobil.
 2. Selectați Opțiunea de Redirecționare a Apelurilor: Căutați opțiunea de redirecționare a apelurilor și accesați-o.
 3. Alegeți Tipul de Redirecționare Deactivat: Selectați tipul de redirecționare pe care doriți să-l dezactivați sau „Dezactivați toate redirecționările” pentru a opri complet redirecționarea apelurilor.
 4. Salvați Setările: Asigurați-vă că salvați setările efectuate și că dezactivarea redirecționării apelurilor a fost confirmată.

Detalii Esențiale

 • Tarife: Verificați tarifele aplicabile pentru redirecționarea apelurilor, deoarece pot exista costuri suplimentare asociate cu această opțiune, în funcție de planul dvs. de servicii Vodafone.
 • Compatibilitate Dispozitive: Asigurați-vă că dispozitivul dvs. mobil este compatibil cu serviciul de redirecționare a apelurilor și că funcția este acceptată de către operatorul dvs. de rețea.
 • Număr de Destinație: Introduceți corect numărul de telefon către care doriți să redirecționați apelurile pentru a evita eventualele erori sau neînțelegeri.

Concluzie

Activarea și dezactivarea redirecționării apelurilor pe rețeaua Vodafone poate fi ușor de realizat, urmând pașii simpli menționați mai sus. Asigurați-vă că verificați tarifele și detaliile asociate cu acest serviciu înainte de a-l utiliza și că dispozitivul dvs. este compatibil cu funcția de redirecționare a apelurilor. Redirecționarea apelurilor poate fi o opțiune utilă pentru a gestiona eficient apelurile primite și pentru a vă asigura că nu ratați nicio convorbire importantă.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *